Uw nota

Facturatie in eigen beheer

Uw nota ontvangt u via e-mail of per post. In samenwerking met Payt hebben wij de facturatie in eigen beheer. U zult dan ook een factuur ontvangen met ons eigen logo en adresgegevens.

Verzekerd voor de tandarts?

Heeft u een tandartsverzekering afgesloten? Dan zal de factuur eerst naar uw verzekering verstuurd worden. Is er een gedeelte wat u zelf dient te betalen dan ontvangt u daarvan een aparte factuur.

Betalingstermijn

Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Indien u niet in staat bent om uw nota tijdig te betalen, neemt u dan contact met ons op dan kunnen we met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Vragen over uw nota

Heeft u vragen over uw nota, neemt u dan contact met ons op via 0181-313839.

Nota direct aan ons betalen?

U kunt uw nota direct aan de balie voldoen met een pinbetaling.

Tarieven

Onze declaraties zijn gebaseerd op de landelijk vastgestelde tarieven (zgn. UPT-codes). Deze worden centraal vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Dat betekent dat alle tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten in Nederland dezelfde tarieven in rekening brengen voor dezelfde handelingen.

Overigens kunnen verschillende technieken en materialen die tijdens een behandeling gebruikt worden wel tot een verschil in kosten leiden.